Välkommen till

Jimmys bygg plåt

Plåtslagare Norrköping

Företaget med en helhetsvision

Varmt välkommen till Jimmys Bygg Plåt när du behöver hjälp av en plåtslagare i Norrköping eller dess omnejd. Som företag utför vi takarbeten och arbeten med plåt. Vi är företaget som satsar på kvalitativa arbeten och kundnöjdhet. Därmed arbetar vi under hela arbetsprocessen med god kommunikation och är lyhörda för kundens önskemål och behov. Med oss får du ett noggrant och effektivt arbete från start till slut. Har du några frågor eller önskar du en kostnadsfri offert är du välkommen att kontakta oss.

Gedigen erfarenhet

Vårt sammansvetsade team av plåtslagare har många års erfarenhet inom branschen och kan därför ta sig an de flesta arbeten. Målet för oss är tydligt, alla kunder ska känna sig nöjda med vad vi har åstadkommit. Samtliga arbeten levereras med ytterst hög kvalitet genom hela processen.

Plåtslagare Norrköping

Hit kan du vända dig för att få rätt hjälp med plåt, från en kompetent plåtslagare. Vi utför allt från stuprör till skorstensbeslag. Oavsett omfattningen på arbetet kommer vi på Jimmys Bygg Plåt genomföra processen med enormt engagemang och fokus på kvalitet så du som kund blir nöjd. Med vårt arbete finns vi tillgängliga för er i Norrköping med omnejd.

VÅRA TJÄNSTER

Jimmys Bygg Plåt

BJÖRNLUNDAVÄGEN 3, 618 33 Kolmården

Plåtslagare Norrköping

Plåtslagare Norrköping
072-339 80 40