Välkommen till

Jimmys bygg plåt

Byggföretag Norrköping

Byggföretaget med en helhetsvision

Varmt välkommen till Jimmys Bygg Plåt, ett byggföretag som är aktiva i Norrköping och dess omnejd. Som byggföretag utför vi allt från rivningar till renoveringar. Vi är det lokala byggföretaget som satsar på kvalitativa arbeten och kundnöjdhet. Därmed arbetar vi under hela arbetsprocessen med god kommunikation och är lyhörda för kundens önskemål och behov. Med oss får du ett noggrant och effektivt arbete från start till slut. Har du några frågor eller önskar du en kostnadsfri offert är du välkommen att kontakta oss.

Gedigen erfarenhet

Vårt sammansvetsade team har många års erfarenhet inom branschen och kan därför ta sig an de flesta byggarbeten. Målet för oss är tydligt, alla kunder ska känna sig nöjda med vad vi har åstadkommit. Samtliga arbeten levereras med ytterst hög kvalitet genom hela processen. 

Byggföretag Norrköping

När du är i behov av hjälp från ett byggföretag kan du vända dig till oss. Vi utför allt från mindre korrigeringar till kompletta arbeten. Oavsett omfattningen på arbetet kommer vi på Jimmys Bygg Plåt genomföra processen med enormt engagemang och fokus på kvalitet så du som kund blir nöjd. Med vårt arbete finns vi tillgängliga för er i Norrköping med omnejd.

VÅRA TJÄNSTER

Jimmys Bygg Plåt

BJÖRNLUNDAVÄGEN 3, 618 33 Kolmården

Byggföretag Norrköping

Byggföretag Norrköping
072-339 80 40